Webshops in tuinmaterialen

Tuinmaterialen kopen via een webshop is iets wat iedere tuinliefhebber wel eens gedaan heeft. Via een paar muisklikken gaat er een wereld voor je open. Niet alleen is het aanbod enorm groot (vaak vele malen groter dan het aanbod bij de gemiddelde bouwmarkt of tuincentrum) maar je kunt er ook veel originele ideeën opdoen.

Je vindt er voorbeelden over de verschillende manieren van houten terrassen toepassen en bovendien kun je vaak duidelijke handleidingen downloaden om zelf aan de slag te gaan in de tuin.

Houten terras als blikvanger

Misschien ben je van plan om een houten terras te maken van vlonderhout. Je kunt vlonders gebruiken als alternatief voor bestrating maar je kunt het hout natuurlijk ook over bestrating heen leggen.

Ook op een balkon of dakterras kun je met een vlonderterras en warm sfeer creëren. Heb je een tuin aan de waterkant, dan is een steiger eigenlijk onontbeerlijk. Hoe dan ook; een vlonderterras is altijd een echte blikvanger in je tuin.

Hardhouten vlonders

Een goed materiaal voor het maken van een vlonderterras zijn hardhouten vlonderplanken. Deze zijn in verschillende lengtes te verkrijgen. Ook kun je kiezen tussen brede of smalle planken. Zowel afgewerkt met een groef (breed als smal) of helemaal glad. Planken als deze kun je bestellen bij een webwinkel gespecialiseerd in (tuin)hout.

Je vindt ze bijvoorbeeld bij Hardhout discount. Het is dus simpelweg een kwestie van kiezen, uitrekenen hoeveel je nodig hebt en bestellen. Uiteraard kun je ook alle materialen bestellen die je nodig hebt bij het monteren zoals onderliggers, schroeven en worteldoek.