Inkomens verzekering

inkomens verzekering

Ik ben een zelfstandige ondernemer en ik heb persoonlijk nog nooit nagedacht over het afsluiten van een inkomens verzekering. Maar toch ben ik erover na gaan denken, want eigenlijk heb je als ondernemer geen vangnet, want voor ZZP’ers bestaat er geen ziektewet. Even een weekje ziek is niet erg, maar wat als je voor een half jaar lang ziek bent.

Betaal je veel voor een inkomens verzekering?

Geloof mij, bij een ongeluk betaal je veel meer, dan maandelijks voor een inkomens verzekering. Doordat de Nederlandse economie zo sterk veranderd is door de opkomst van ZZP’ers, zijn er steeds meer mogelijkheden bijgekomen die beter betaalbaar zijn.

Ongeveer driekwart van alle zelfstandige ondernemers heeft geen inkomens verzekering. En zeg nu zelf; wie wilt het risico lopen om een lange periode zonder inkomsten te zitten? Het is dan als ZZP’er goed aan om je alsnog te verzekeren.

Omdat de markt de laatste jaren wel in beweging gekomen, zijn inkomens verzekeringen goedkoper geworden. Daarnaast is er ook veel meer maatwerk beschikbaar. Dit is erg prettig aangezien niet elke ondernemer en onderneming is hetzelfde. Check de website Aov-zzp.nl voor meer informatie.