Huwelijksceremonie Ibiza

ibiza

Wil je jouw huwelijksceremonie Ibiza vieren? Wil je graag in Nederland voor de wet trouwen en op Ibiza met vrienden en familie een ceremoniƫle bruiloft houden? Dan is het slim dat je mijn bericht verder leest.

Ibiza is met haar witte stranden en wuivende palmbomen de perfecte locatie voor een intieme en romantische bruiloft. Op dit moment is Ibiza over de hele wereld een zeer populaire locatie om te trouwen.

De Wedding Assistants van Wedding International zorgen ervoor dat jij en je partner de intieme bruiloft op Ibiza kunt houden samen met je familie en vrienden.

Zijn er dingen waar je rekening mee moet houden?

Wedding International regelt in principe alles voor je. Maar toch zijn er een aantal dingen waar je rekening mee moet houden. Je kunt ervoor kiezen om eerst in Nederland in ondertrouw te gaan bij de gemeente waar je woont.

Je kan ook van tevoren in Nederland trouwen met alleen getuigen er bij voor de Nederlandse wet en op Ibiza het ceremoniƫle gedeelde van je bruiloft houden, dit is ook het meest gebruikelijke. Ook kun je eerst op Ibiza ceremonie houden om vervolgens in Nederland voor de Nederlandse wet te gaan trouwen net wat je prettig vindt.